Not known Facts About verificare istoric auto

Pentru a beneficia de toate aceste informatii esentiale despre istoricul masinii, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma AutoDNA.

Verificarea istoricului auto poate furniza informații detaliate aproape prompt și poate dezvălui ceea ce vânzătorul ar putea omite: kilometraj real, accidente ascunse, defecte ascunse etcetera. Obtine acum o REDUCERE DE ten%. MAI MULTE DETALII AICI

informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu

Este foarte critical să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

, precum si daca oglinzile sunt incalzite si pliabile, daca masina are incalzire parbriz fata și spate, cate air bag-uri are si chiar daca geamurile sunt electrice. Nu uita de extra optiunile aparent neimportante, cum ar fi tipul de sisteme de navigatie și audio. Daca acestea sunt deteriorate ca urmare a unui accident, vor fi cel mai probabil inlocuite cu piese neoriginale sau la mana a doua luate de la un model diferit si vor avea specificatii diferite.

five. Detalii despre intretinere si reparatii: Raportul poate oferi, mai multe informatii de asemenea, informatii suplimentare despre reparatiile si intretinerea efectuate in trecut. Acest lucru te ajuta sa analizezi daca masina a fost bine intretinuta si daca a fost reparata corect in cazul unor probleme anterioare.

Fii precaut in timp ce verifici seria de sasiu a unei masini. Asigura-te ca nu prezinta niciun caz de maipulare cum ar fi taierea sau sudarea   Introdu seria sasiu

Un alt component crucial pe treatment carVertical il verifica este kilometrajul serious al masinii. S-ar putea sa fii surprins sa descoperi ca unele masini au kilometrajul dat inapoi, ceea ce poate indica o posibila frauda sau manipulare a kilometrajului.

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe treatment intentionezi sa o cumperi si sa te asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Află care sunt cele mai importante elemente la treatment trebuie să fii atent atunci când cumperi o mașină

Producătorii recheamă de obicei modelele în fabrică ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu undoubtedly are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Daca esti pasionat de masini si vrei sa afli mai multe detalii despre un anumit vehicul, este crucial sa cunosti ce este seria de sasiu sau VIN. Seria de sasiu sau Car or truck Identification Selection este un cod unic atribuit fiecarui vehicul si reprezinta o identitate individuala pentru masina.

Procesul de verificare a seriei de sasiu este simplu si quick. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe care il examinezi si sa il introduci intr-un sistem specializat, precum carVertical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *